Candelaria a Torroella de Montgrí
Inauguració 23 de Febrer a les 20h
Exposició fins el 12 Març a la Capella de St. Antoni

Qui som

LASHERAS, des de 1978.

Botiga LasherasLASHERAS és una empresa familiar de tres generacions dedicades a les belles arts i a la confecció de marcs a mida situada a Palafrugell.

Creada al 1978 per Xavier Ganuza i Teresa Pons, hereus de l'empresa Artesania LASHERAS fundada al 1960 per Antonio Ganuza Lasheras, es va continuar amb l'essència de la primera generació fins arribar a aquest espai artístic i cultural que és avui dia.

Antonio Ganuza Lasheras, tallista i artesà, va dedicar la seva vida a cobrir de bellesa l'art que arribava a les seves mans. D'aquesta manera, passava les hores entre el taller artesà on confeccionava els marcs i cornucòpies, i la galeria on exposava les obres de tal manera que fossin a l'abast de tothom.

Dos espais. El taller i la galeria.

La botiga de marcs i la galeria es troben a la mateixa ubicació de Palafrugell. Dos espais, un dedicat a la confecció de marcs a mida i l'altre, a l'exposició de quadres , la galeria.

Les últimes tendències fetes a mida i les obres dels artistes que et portaran a un ampli ventall d'expressions artístiques i decoratives.

Missió i visió.

La nostra missió sempre ha estat la mateixa, i la mantenim des dels inicis. Fer que et sentis obligat a aturar-te per contemplar qualsevol de les nostres obres i que trobis les millors alternatives per gaudir de l'art.

 

Visita l'espai Candelaria de Marcs Lasheras

Exposició permanent amb olis i articles exclusius

On Som

Contacte

Lasheras

C/ Torres i Jonama, 20
Palafrugell - Costa Brava - Girona
972 300 401
info@lasheras.info
Horari:
Dimarts a Dissabte
de 10h- 13:30h i 17h - 21h
Diumenge de 10h a 13:30h

 

Copyright © 2016 - LASHERAS
Dissenyat per